Skjenkestopp

Det var fryktelig. Kommunene må få selv få avgjøre om skjenkestopp eller begrensede skjenketider er nødvendige sier Vedum til Dagbladet.


Pin Pa Bilder

Hovedårsaken til at det ble innført skjenkestopp over hele landet var omikronvarianten av koronaviruset.

. Statsminister Jonas Gahr Støre Ap varslet fredag at det vil komme. På forsiden nå Eystein fikk komme hjem etter tragedien mens søskenbarnet ble drept. Vedum mener kommunene selv må få avgjøre om skjenkestopp er nødvendig.

Storbyene vil ha slutt på nasjonal skjenkestopp. Restriksjoner og skjenkestopp blir det denne jula også men politiet vil ikke straffe de som fester. Hittil har det vært skjenkestopp etter midnatt.

Høyre reagerer på finansministerens utspill. Regjeringen har vært under økende press om smitteverntiltakene blant annet om hvorvidt beslutningen om å innføre nasjonal skjenkestopp er et forholdsmessig tiltak. 251221 1054 Du kan ikke straffes dersom du møter flere enn du har lov til i jula.

Nå innføres det altså full skjenkestopp over hele landet. Kultur- og uteliv betaler en skyhøy pris for skjenkestopp samtidig som kun en håndfull personer er innlagt på UNN. Vanskelig å forklare mener Tromsø-ordføreren.

Til toppen Ansvarlig redaktør. Aldri har dagligvare-kjedene solgt så mye av dette som under pandemien. FHI fryktet at viruset ville løpe løpsk.


Pin Pa Bilder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel